Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΒΑΛΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Θεωρείτε πως είναι δύσκολο να τρώτε υγιεινά σε καθημερινή βάση, ειδικά όταν βρίσκεστε έξω από το σπίτι σας, έχετε περιορισμένο χρόνο ή ταξιδεύετε; 


H Herbalife σας προσφέρει μία σειρά Προϊόντων Βασικής Διατροφής τα οποία μπορεί να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την διατροφή σας - αν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με μία υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Η σειρά των προϊόντων αυτών έχει ως στόχο να παρέχει καθημερινά εκείνα τα διατροφικά στοιχεία που χρειάζεται κάθε οργανισμός έτσι ώστε να παραμένει σε καλή φυσική κατάσταση.

Συνιστάται να τρεφόμαστε με ποικίλες τροφές από όλες τις κατηγορίες τροφίμων έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε πως ο οργανισμό μας θα εφοδιαστεί με όλες εκείνες τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες. Τα μακρό-συστατικά είναι θρεπτικά συστατικά που το σώμα χρειάζεται σε μεγάλες ποσότητες. Τα μακρό-συστατικά και ο ρόλος τους περιλαμβάνει τα παρακάτω:
•    υδατάνθρακες για ενέργεια
•    πρωτεΐνες για μυϊκή αποκατάσταση και αναδόμηση
•    και τα «καλά» λιπαρά για υγιή κύτταρα, επιδερμίδα και μαλλιά, αλλά και την μόνωση των οργάνων.

Επιπρόσθετα με τα μακρό-συστατικά, το σώμα μας χρειάζεται και τα μικρό-συστατικά. Οι περισσότερες βιταμίνες και τα μέταλλα ανήκουν στην κατηγορία των μικρό-συστατικών. Μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά βοηθούν το σώμα σας να εξασφαλίσει μια σειρά από μικρό-συστατικά. Για να πάρετε μια ιδέα για το πόσα από τα μικρό-συστατικά πρέπει να λαμβάνουμε καθημερινά, υπάρχει ένας οδηγός με τη «συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία» ή ΣΗΔ, που παρουσιάζει την καθημερινή ποσότητα θρεπτικών συστατικών που θεωρείται απαραίτητη για να φθάνει το σώμα σας στην σχεδόν πλήρη (97-98%) λήψη όλων των θρεπτικών συστατικών για κάθε στάδιο της ηλικίας και κάθε φύλλο.

 Οι κατασκευαστές διατροφικών προϊόντων είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάζουν τα συστατικά του προϊόντος στην συσκευασία του και πολλά προϊόντα διατροφής παρουσιάζουν και την ποσότητα τους. 


Ακολουθήστε μας στο Twitter , Facebook.
Protected by Copyscape Web Plagiarism Detection


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου